Casă contemporană construită pentru distracție

Apartamente Sibiu

O casă contemporană cu piscină, iaz și cinematograf putem admira în articolul de azi. Această casă contemporană, cu influență modernă, atinge toate notele potrivite. Dezvoltată de o echipă de arhitecți creativă, această casă folosește diferite forme pătrate pentru a-și crea exteriorul magnific. Este alb, cu ferestre din podea până în tavan și uși și separatoare din sticlă. Prin această cantitate semnificativă de sticlă, casa primește multă lumină solară naturală, luminând-o și încălzind-o. Are o piscină și terasă mare și primitoare pe de o parte și un iaz superb pe de altă parte. Interiorul se construiește bazat pe minunatul exterior al casei.

Albul pur este continuat în bucătărie și este contrastat cu accente din lemn. În sufragerie, o masă modernă din lemn cald, stă în mijloc. Lucrătura fantastică a lemnului este înconjurată de canapele maro închis și crem. Trei vaze transparente, elegante, aliniază scaunul ferestrei din piatră gri închis, care se opune atractiv unui perete opulent de marmură albă.

Zona de luat masa de lângă piscină conține o masă mare din lemn deschis la culoare. Masa este flancată de ambele părți de scaune transparente, excentrice și jucăușe. Globurile de argint atârnă de tavan de la capăt la capăt, pregătind această zonă pentru o petrecere de vară la piscină. Dormitorul matrimonial este extrem de mare și spațios.

Ferestrele din podea până în tavan oferă o vedere clară și directă la verdeața fantastică, chiar în afara ferestrei. Această casă contemporană include, de asemenea, un cinematograf și un bar. Cinematograful conține elemente de piele, scaune de pluș alb, panouri luminoase de perete din lemn, un sistem de sunet performant și un ecran imens.

Barul este cu siguranță un loc distractiv pentru a petrece timpul. Rafturile de vin încorporate de pe ambele părți ale acestuia au diferite forme triunghiulare. Barul propriu-zis este iluminat din spate cu o inserție de sticlă, creând spațiu pentru depozitare. Acest design reprezintă toate modurile posibile pe care oamenii le pot alinia distracției în casele lor și le execută inteligent. Creează un aspect modern și suav, pregătit pentru orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts