Design minunat de casă

Apartamente Sibiu

Din exterior, acest design superb al casei nu vă permite să vedeți frumusețile reale pe care le deține. Casa de 295 de metri pătrați este modernă, confortabilă și ideală pentru viața de familie. Afară puteți profita de terase extinse, piscină mare și spațiu pentru toți prietenii. Există o masă care poate găzdui cel puțin 20 de persoane, astfel încât acest design superb al casei este minunat pentru distracție.

La interior avem o bucătărie mare, luminoasă, ce este bine echipată cu cele mai noi facilități și un stil dramatic care este atemporal. Zona de zi are pete de culoare din lucrările de artă mari agățate pe pereți și este, de asemenea, o cameră minunată pentru a vă relaxa. Canapele pline și țesături tactile aduc ceva special în această cameră. Ferestrele mari prin toată casa se adaugă la designul superb al casei.

O sală de mese formală este îndrăzneață, dar totuși atractivă, în timp ce o altă zonă de living este scăldată de lumină de la ferestre foarte mari de-a lungul unui întreg perete. Unele culori pastelate sunt folosite în paleta cromatică de design interior, care sunt reflectate din gloria naturii de afară. Dormitorul principal din acest design superb al casei este suav, sofisticat, dar totuși liniștitor, cu un amestec de culori închise și deschise, animal print și materiale naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts