Design nemaipomenit de casă

Apartamente Sibiu

Din exterior, acest design al casei nu vă permite să vedeți frumusețea de la interior. Fiind situată într-o zona de 295 de metri pătrați, această casă este una modernă, dar și confortabilă în același timp. Ea este ideala pentru viața de familie, de aceea aici vă puteți bucura de terasele extinse, precum și de piscină mare alături de prieteni. În interior se află o masă care poate găzdui cel puțin 20 de persoane, de aceea acest design al casei este unul cu adevărat atractiv.

Tot în interior avem o bucătărie mare și luminoasă, ea ieșind în evidență prin numeroasele facilități pe care le oferă. Stilul dramatic al acestei locuințe pare a fi atemporal, zona de zi oferindu-vă ocazia de a vă bucura de o mulțime de culori interesante. În același timp, veți observa operele de arta agățate pe pereți, camerele fiind locul perfect pentru o relaxare inedită. Ferestrele mari din casa se adaugă la designul superb al acesteia.

Sala de mese este îndrăzneață, dar și atractiva, această casă având și o zona de living interesantă. Zona de living este scăldată în lumină de la ferestrele foarte mari. Unele culori sunt pastelate, acestea fiind folosite în realizarea acestui design cu adevărat special. Dormitorul principal are un design superb, acesta fiind liniștitor și ieșind în evidență prin amestecul de culori închise și deschise, precum și prin materialele naturale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts