Inspirații în designul modern al casei de familie

Apartamente Sibiu

Dacă nu mai aveți idei de amenajare interioară a casei, atunci nu căutați inspirație mai departe – acest proiect fabulos al acestor designeri de interior abundă în stil șic și creativ.

Redat în atracția aparent brută și neterminată a materialității goale, acest design modern de casă de familie aduce rafinamentul și stilul nefinisat împreună, pentru a ajunge la niște interioare cu adevărat deosebite.

Paleta cormatică este vie și îndrăzneață și duce spectatorul într-o călătorie vizuală și tactilă cu multe surprize plăcute. Cu toate acestea, adevăratul triumf al acestui design constă în capacitatea sa de a țese împreună aceste ipostaze și momente diferite, în pură autenticitate și eleganță.

De la suprafețe crem sinuoase la jocul de culori cărămizii, cu texturi de lemn atestate de timp până la nonșalanța clară a betonului – acest design interior uimitor are totul. În loc să se conformeze doar unei formule prestabilite, fiecare spațiu și colț al acestui design se remarcă printr-un amestec unic de formă, material, culoare și textură. Drept urmare, acest design modern al casei familiale nu este niciodată blând – chiar și atunci când se îndrăgostește de un spectru de gri. Adăugați la aceasta câteva elemente sculpturale de accent – găsindu-și locul în mobilier, piesele de iluminat și accesorii – și iată, avem o minune de design interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts