Proiectare arhitectură în Kyoto, Japonia

Apartamente Sibiu

Vila numită din piatra de granit de culoare roșie a porții într-un altar, Tan, și cuvântul care înseamnă atractiv cu multe culori, Saitan este un design de arhitectură revoluționat în Kyoto, Japonia de către biroul de design EASTERN. Este o vilă cu 11 unități de casă, dar proiectată să arate ca o casă ascunsă în zonă, înconjurată de zid cu multe găuri.

Aceste găuri pot fi concepute la fel de multe obiecte diferite, precum norii, rădăcina sau frunzele. În timp ce peretele de beton al tuturor caselor are forma naturii ca razele soarelui care trec prin copacii cioarați și acoperă complet casele vilei.
De fapt, proiectarea se bazează pe ideea modului în care plantele au fost cultivate și a modului în care rădăcinile se extind cu casa cunoscută și sub numele de copac nemuritor, cu tot designul curbat și nimetric al peretelui care acoperă casele și pereții caselor.

De asemenea, nu este surprinzător să vezi o parte din designul răsucit cu găurile peretelui. Deoarece casa a fost construită într-un loc extraordinar al zonei, care a fost cândva locul unui palat, designul a fost, de asemenea, menit să fie extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts