Reședință extinsă și remodelată

Apartamente Sibiu

V-am arătat câteva reședințe frumoase care au fost proiectate de Shaun Lockyer Architects, majoritatea situate în Australia. Aceasta nu face excepție. Cu toate acestea, această reședință a fost un proiect de remodelare. este situat în Brisbane, Australia și a trebuit să fie remodelat substanțial și, de asemenea, trebuia extins.

Casa fusese anterior renovată, dar din punct de vedere structural avea încă nevoie de schimbări serioase. Așezată sus pe dealul din Taringa, casa era un Queenslander. Clienții au decis să încerce din nou să remodeleze casa într-un efort de a conecta mai bine spațiile interioare și exterioare. Proprietatea avea o serie de grădini splendide și a nu fi putut admira și bucura pe deplin de ele ar fi fost o mare greșeală. O altă cerere a fost de a îmbunătăți calitatea luminii și a aerului din casă.

Respectând solicitările, arhitecții au adăugat, de asemenea, o zonă de cazare pentru mașini în partea din față a proprietății și acest lucru le-a dat și posibilitatea de a stabili un spațiu de intrare mai impunător. Intrarea se face acum printr-o terasă amenajată modernă, cu vederi minunate asupra orașului. Majoritatea schimbărilor au fost făcute însă în interior. Au fost îndepărtați mai mulți ziduri, s-au adăugat o serie de luminatoare, iar casa a primit, de asemenea, tâmplărie și dulapuri noi din lemn. Interiorul a fost, de asemenea, complet redecorat și acum este un spațiu mai funcțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts