Șapte case elegante formează o dezvoltare modernă în Portugalia

Apartamente Sibiu

Acesta este un set de șapte reședințe situate în regiunea Guimarães din Portugalia. Întreaga dezvoltare a fost proiectată și construită de studioul de arhitectură Grupo Zegnea. Puteți verifica mai jos fotografiile uimitoare făcute de João Morgado, care descriu relația minunată dintre case și împrejurimile lor naturale, precum și între ele.

Proiectul a fost finalizat în 2019 și se numește Case Box XL. Cele șapte clădiri se imită reciproc, având arhitectură identică și design interior similar. La nivelul inferior toate au garaj, spațiu de depozitare și intrare, restul funcțiilor fiind situate la etajul superior.

Designul general al caselor și dezvoltarea în general este modernă și simplă, cu accent pe caracter practic. Desigur, asta nu înseamnă că nu este frumos, elegant sau primitor. Arhitecții s-au asigurat să lase spațiu în afara caselor și să permită spațiu suficient pentru anumite funcții în aer liber, fără a se concentra neapărat pe acel aspect. Există un echilibru frumos între natură și tot ceea ce este artificial și între masă și vid în general, chiar dacă s-ar putea părea că întreaga dezvoltare este doar un conglomerat mare de beton. Materiile prime sunt încadrate de o natură vibrantă pe aproape toate părțile și sunt în armonie cu împrejurimile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts