Trufă originală de Ensamble Studio

Apartamente Sibiu

Uneori, cu toții avem nevoie de un loc liniștit, de o oază de relaxare și confort în care să ne găsim liniștea interioară sau să ne reîncărcăm bateriile, astfel încât să ne putem continua viața într-un mod mai ușor. Aici este un loc interesant care vă oferă posibilitatea de a topeste-te cu natura si devine o parte din ea.

Este o clădire originală cu un interesant design arhitectural numit Truffle. Este proiectat de Ensamble Studio și reprezintă o piatră uriașă, din beton și pământ. Se camuflează perfect în peisajul exterior și vei fi surprins de confortul său și de momentele minunate pe care ți le poate oferi. Este un spațiu care îți va reaminti viața simplă a acelor oameni peșteri preistorici care obișnuiau să trăiască în aceste tipuri de spații .

Simplitatea, minimalismul și originalitatea sunt principalele cuvinte care caracterizează acest spațiu. Poziția sa vă va oferi, de asemenea, vederi minunate, care vă vor respira. Este un spațiu care vă va asigura intimitatea și intimitatea de care aveți nevoie în mijlocul unui decor natural, departe de rutina stresantă a vieții de zi cu zi și de toate problemele care vă înconjoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts