Un apartament modern în Polonia, cu un interior cald și o paletă de culori pământii

Apartamente Sibiu

Acest apartament este situat în Varșovia, Polonia și este deosebit de primitor. Este modern și aceasta nu este de fapt una dintre caracteristicile principale prezentate de designul interior din această categorie. În acest caz, apartamentul pare foarte cald și confortabil. Există mai multe motive pentru care apartamentul a fost proiectat de Nasciturus Design. Ce este frumos este că este cald și totuși este luxos. Reușește să facă asta prin culori.

Designerul a ales o paletă de culori care include nuanțe de pământ. De exemplu, culoarea principală utilizată pentru decor este maro. A fost introdus prin pardoselile din lemn, întotdeauna un mod simplu de a adăuga o notă caldă unei camere. Mobilierul a fost ales și în culori similare. Zona de living este foarte bine echilibrată în ceea ce privește culoarea. Are podele din lemn maro, un covor gri deschis, o măsuță de cafea neagră, lucioasă și o canapea lungă, în formă de L, cu texturi moi și perne pufoase.

Dormitorul matrimonial este foarte elegant. Are o combinație albă și maro, un pat cu platformă și un candelabru elegant. Pereții sunt albi și perdelele la fel. Contrastul este puternic și efectul este similar cu cel creat de mixul alb-negru. În acest caz, însă, rezultatul este un decor cald, confortabil și încă elegant și o atmosferă foarte plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts