Vechiul apartament are un aspect proaspăt care îmbină trecutul și prezentul

Apartamente Sibiu

Zona cunoscută sub numele de Romai găsită în centrul orașului Mexico a fost odată un lac (Lacul Texcoco). Are o bază de sol noroioasă și unde seismice amplificate, de unde daunele substanțiale suferite de clădirile din zonă în timpul cutremurului din 1985. Acest lucru a speriat destul de mult pe toată lumea din zonă și zona a devenit abandonată până de curând, când clădirile au început să fie renovate.
Apartamentul a fost reorganizat și restructurat și are acum două zone distincte

Zona socială este spațioasă și are tavan cu înălțime dublă
O astfel de renovare este cea a acestui apartament. Spațiul a fost reproiectat de Cadaval & Sola-Morales în 2015. Arhitecții au ales să o ia de la capăt și să ofere apartamentului o nouă configurație și un aspect nou. Cei 90 de metri pătrați de spațiu au fost împărțiți în două zone. Unul este un spațiu cu înălțime dublă, care servește ca zonă publică, iar celălalt are tavanuri joase și găzduiește o serie de spații mici și confortabile.

O scară și o unitate de depozitare neagră delimitează spațiul deschis de restul camerelor

Zona socială este compusă dintr-o mică bucătărie deschisă, un colț de luat masa și un spațiu relaxant

Nu totul aici este nou. Ferestrele arcuite originale au fost păstrate, iar pereții de cărămidă au fost integrați frumos în noul design, fiind expuși în unele camere. De asemenea, designerii au ales să lase tavanul neterminat în unele părți ale apartamentului ca o modalitate de a readuce o parte din istoria sa.
Pereții de cărămidă au fost vopsiți în alb, făcând camera mai spațioasă păstrând în același timp textura

Noul design este eclectic, combinând elemente industriale, tradiționale și moderne
Zona publică este o zonă spațioasă și deschisă, care combină o bucătărie mică, o zonă de luat masa și o zonă de relaxare informală. Împreună formează spațiul social. Chiar dacă cele trei funcții fac în cele din urmă parte din același spațiu, fiecare are un caracter unic. Bucătăria, de exemplu, este complet neagră. Zona de luat masa are atingeri îndrăznețe de galben și are un aspect cu adevărat vesel.

Nivelul superior are vedere la spațiul public și nu există un separator de materiale între ele

Spațiul de luat masa este plasat în colțul orientat spre bucătăria deschisă, iar culoarea principală utilizată aici este galbenul

O scară din lemn și metal oferă acces la nivelul superior, care conține zonele de dormit și un mic birou la domiciliu
Pereții originali din cărămidă au fost expuși ici și colo, dar în majoritatea apartamentului au fost vopsiți în alb. În acest fel, spațiul pare mai mare, ceea ce reprezintă un plus pentru acele camere care au ferestre mici.

Unul dintre dormitoare are pereți vopsiți în alb și un separator de raft

Celălalt dormitor are un perete cu cărămidă expusă și un tavan neterminat

Dormitoarele sunt mici, dar confortabile și confortabile. Acestea includ doar cele mai elementare piese de mobilier, cum ar fi patul și tăblia. Unul dintre dormitoare are, de asemenea, un raft de cărți care se poate dovedi și un mic separator. Celălalt are un tavan neterminat și un perete cu cărămidă.
Dormitoarele sunt mici, dar confortabile și primesc puțină lumină naturală prin ferestrele lor mici

În tot apartamentul se creează un contrast interesant între suprafețele aspre neterminate și noile adăugiri netede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts