Apartament lung și îngust primește o remodelare proaspătă în Tel Aviv

Apartamente Sibiu

Această clădire de apartamente este situată în Tel Aviv, Israel. Dacă pare vechi, asta pentru că este. Structura este o clădire protejată, ceea ce înseamnă că există limitări și restricții în ceea ce privește ceea ce poate sau nu poate fi modificat, renovat sau reproiectat în jurul acesteia și al spațiilor din interiorul acesteia. Vă vom arăta unul dintre apartamentele din acest complex. Măsoară 93 de metri pătrați în total și a fost remodelat în 2017 de XS Studio pentru design compact.

Apartamentul, deși este destul de spațios în teorie, este lung și îngust și cu toate restricțiile aranjamentul trebuia păstrat. Proprietarii săi doreau un living spațios și un set de dormitoare primitoare și practice. Coridorul de 9 metri lungime conectează toate aceste spații și este un element important în structura apartamentului nu doar datorită dimensiunilor sale neobișnuit de mari, ci și datorită rolului său crucial. Acestea fiind spuse, designerii s-au asigurat să oferă un aspect răcoros și să-l facă să pară luminos, în ciuda îngustității sale. Albul este culoarea principală utilizată pe pereți și tavan și acest lucru este valabil nu doar pentru coridor, ci și pentru întregul apartament.

Pereții din cărămidă expusă care pot fi văzuți în aproape toate zonele apartamentului păstrează istoria clădirii și îmbibă camerele cu un caracter rustic-industrial. Ne place simplitatea care domină întregul apartament, inclusiv dormitoarele. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că le lipsește farmecul sau confortul. Acestea provin de la lucruri mici, cum ar fi imaginile încadrate pe pereți sau colțurile confortabile și mobilierul din lemn. Coridorul este bine luminat, iar ușa din sticlă opacă lasă o parte din acea lumină artificială să intre în alte spații.

Unul dintre dormitoare este împărțit de gemeni și are un separator care îl desparte în două zone distincte. În mod surprinzător, întreaga cameră măsoară doar 14 metri pătrați. Paturile supraetajate economisesc spațiu pe podea și, de asemenea, fac camera să se simtă deosebit de confortabilă. Dormitoarele, în general, sunt mici și minime în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile. Acest lucru permite spațiului de locuit să fie spațios, ceea ce a fost una dintre cerințele proprietarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts