Biserica baptistă chineză contemporană din Scarborough

Apartamente Sibiu

Aceasta este o biserică pe care și-ar dori-o chiar și un ateu! Crede-mă, știu ce spun! Pur și simplu nu puteți trece cu vederea faptul că are acel „je ne sais quoi” pe care nu îl puteți defini și, totuși, vă atrage în interior.

Principiul din spatele acestei construcții uimitoare este interacțiunea. Oferă oportunitatea perfectă pentru oameni de a interacționa între ei la nivel orizontal și, în același timp, facilitează comunicarea cu Divinitatea, la nivel vertical.

Această nouă biserică baptistă chinezească Scarborough, proiectată de Teeple Architects, pune capăt credinței că bisericile trebuie să fie sobre, tradiționale, cu un aspect vintage și tot felul de decorațiuni care aproape le fac să arate ca un muzeu. Mai în vârstă nu este întotdeauna mai bun. În plus, această biserică ia în considerare într-adevăr factorul de confort. A merge la biserică este o plăcere.

Structura maiestuoasă reunește perfect două lumi complet diferite: țara misterioasă și obscură a credinței și lumea exterioară brutal reală, trecutul și prezentul, vechiul și modernul, toate într-un singur loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts