Casă de vis contemporană cu piscină

Apartamente Sibiu

Split House este o reședință impunătoare cu un design contemporan. A fost un proiect realizat de Superkül Architect și a câștigat chiar și un premiu de excelență în design din 2012 de către Asociația Arhitecților din Ontario. Casa este situată în Toronto, Canada și a fost concepută ca un spațiu de divertisment, un loc în care proprietarul ar putea petrece timp cu mulți prieteni și cu familia sa. Planul era de a crea o casă care să se simtă măreață și impunătoare, dar fără să fie opulentă.

Rezultatul a fost Split House, o reședință frumoasă cu un design simplu, dar care încă se simte impresionantă prin dimensiunile și designul interior. A fost proiectat într-un mod care permite luminii naturale să pătrundă în interior prin centru. Imaginea este spectaculoasă și totuși atmosfera este intimă. Mai mult, casa are o structură și un design flexibil, care îi permite, de asemenea, să fie casual și potrivit pentru viața de zi cu zi. Este un loc în care proprietarul poate trăi o viață liniștită, dar în care își poate distra și oaspeții.

Interiorul are podele din lemn maro bogat și tavane înalte în zona principală. Podelele din lemn și pereții parțial lambrisați sunt, de asemenea, un mijloc de a crea o legătură cu exteriorul și în special cu puntea. Tranziția este perfectă și lină, iar designul este continuu și primitor în ambele domenii. Parterul are o serie de zone sociale combinate cu spații mai mici și mai intime care fac acest nivel flexibil și versatil. În spate există, de asemenea, o piscină mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts