Casă Munavali din cărămizi

Apartamente Sibiu

Această reședință neobișnuită este situată în Munavali, Alibaug, Maharashtra, India. Se află pe un loc de 9.800 de metri pătrați. Clădirea în sine acoperă o suprafață de 830 de metri pătrați, iar construcția sa a fost finalizată în decembrie 2011. Casa a fost un proiect de SPASM Design Architects. Micul sat Munavali este o locație preferată de evadare și un loc în care toată lumea vrea să-și construiască casa de vis . Au existat mai multe elemente care au influențat locația exactă a casei, cum ar fi copacii prezenți pe amplasament, orientarea, vântul și direcția ploii. Casa are două aripi principale, iar structura internă este organizată funcțional în domenii de activitate. În ceea ce privește materialele utilizate, arhitecții au decis să folosească cărămizi locale adesea găsite pe loturi.

Fiecare cameră are deschideri pe ambele părți, care sunt foarte utile cu ventilația încrucișată, oferind în același timp multă lumină naturală. De asemenea, există o combinație foarte interesantă de caracteristici interioare și exterioare. Mai mult, se pare că există o mulțime de vegetație în jurul casei. Camerele sunt aranjate în serie și acest lucru înseamnă că locuitorii trebuie să meargă în aer liber pentru a schimba camerele.

Zona de locuit include un volum asemănător unei magazii cu multă vegetație în interior. Întregul corp al casei este ascuns sub copaci. Casa a fost construită folosind cărămizi roșii de pământ. Alegerea materialelor s-a bazat pe culoare, rezistență și finisaj. Proprietatea include, de asemenea, o piscină înconjurată de copaci. {Găsit pe archdaily și poze de Sebastian Zachariah}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts