Fermă renovată introduce o viață modernă, dar păstrează farmecul rustic

Apartamente Sibiu

Construită la sfârșitul anilor 1800, o fermă de 288 de metri pătrați din Germania a devenit un exemplu idilic al celor mai bune din ambele lumi – atunci și acum – în designul casei.

Exteriorul permite fermei să se încadreze frumos în împrejurimi datorită farmecului tradițional general.

Această renovare a fost făcută de Buero Philipp Moeller și păstrează aceste caracteristici generale în loc, modernizând anumite camere cu o selecție atentă de culori, panouri și tapet. Minimalismul joacă un rol important și permite fiecărui stil să iasă în evidență individual.

O senzație ușoară și aerisită este menținută cu decorațiuni de pereți rare și mobilier din lemn și tonuri negre. O notă de culoare ici și colo păstrează decorul îndrăzneț și energizează spațiul.

Desigur, un contrast încântător de pereți negri ocazional, ca în această zonă de relaxare din colț, aduce pereții și tavanul la un nivel mai confortabil. Balansoarul este încântător: simplu, rustic și totuși perfect pentru acest colț.

Grinzi arhitecturale de susținere din stejar încrucișate cu oțel acoperit în linii unghiulare pentru a simplifica legătura dintre timpurile istorice și cele moderne. Această combinație de material poate fi văzută în toată casa, în toate camerele.

Pe măsură ce unghiurile grinzilor de tavan și ale balustradelor de scări și ale grinzilor de perete se desfășoară paralel și se intersectează, atracția vizuală a unei astfel de geometrii este prezentată ca artă în sine. Tavanul devine un punct focal în zona de luat masa, unde decorul este foarte simplu.

Foarte puțin este folosit ca „decor” în exces. Elementele pur decorative sunt aproape inexistente. Funcția și frumusețea se combină perfect în acest caz.

Mobilierul este păstrat cu gust neutru, dar rar, cel mai probabil să prezinte structura expusă unică și fantastică în sine. În plus, acest lucru permite, de asemenea, camerelor să se simtă mai luminoase și mai spațioase, iar paleta de culori să impresioneze fără a include nuanțe îndrăznețe.

Vorbind despre expuse, o masă în stilul unei ferme dezvăluie totul sub un pandantiv suspendat de candelabru în sufragerie. În ceea ce privește culoarea, fiecare cameră are o combinație diferită, dar nuanțele sunt aceleași peste tot. De exemplu, griul este culoarea principală în această parte a bucătăriei, dar poate fi văzut și în alte zone.

Ne plac contrastele de alb și negru, reunite de o multime de neutralitate în tonuri de lemn, care apar imediat la intrarea pe ușa din față. Accentele aurii adaugă eleganță decorului și conferă spațiului un aspect distins.

Totuși, nu este doar lemn și oțel. Cu siguranță se acordă atenție locuinței și confortului spațiului. Această canapea contemporană din piele și covorul antic persan de zonă dau tonul pentru căldură și bun venit. Covorul aduce, de asemenea, modelul în amestec și rupe monotonia.

În baie, chiuvetele albe cu căptușeală curată stau deasupra unui blat din lemn aspru – juxtapunerea perfectă. Grinzile din lemn își fac prezența evidentă și aici.

O casă destul de frumoasă care transcende simultan stilul tradițional și modern. Nu ți-ar plăcea să vizitezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts