Frumos apartament de design interior din São Paulo de Felipe Hess

Apartamente Sibiu

Găsită pe Yatzer, această frumoasă reședință este situată în São Paulo, Brazilia. Este o casă privată cu două etaje situată la etajul 20 al unui bloc de apartamente de pe strada Oscar Freire. Este o reședință impresionantă și este unul dintre cele mai recente proiecte finalizate ale lui Felipe Hess. Reședința a fost concepută pentru un cuplu care, în cele din urmă, a decis că este timpul să se bucure de viață după ce au terminat să aibă grijă de copiii lor. Drept urmare, au dorit ca casa lor să reflecte acest lucru și să le permită să admire și să se bucure de pasiunea lor în fiecare zi. Când intrați, sunteți imediat impresionat de cât de spațios este acest loc. Apartamentul nu are pereți despărțitori, despărțitori sau despărțitori. Este un spațiu deschis foarte vast. Oaspeții pot intra printr-un coridor asemănător unui tunel și apoi ajung în spațiul principal.

Coridorul a fost realizat în principal din lemn Embula și are un tavan de 2,10 m. De asemenea, are frumoase oglinzi și sculpturi din bronz. De acolo oaspeții ajung într-o cameră cu înălțime dublă, cu pereți albi și pardoseli din calcar. Aceasta este zona de living și de luat masa. Acest spațiu și sala TV sunt conectate prin marea bibliotecă.

Per total, apartamentul are un decor inspirat din desenele anilor 1950. Una dintre camere are o unitate centrală din lemn care servește drept fundal pentru unele lucrări de artă ale cuplului. De asemenea, a încorporat o deschidere secretă către o peșteră de vin. În tot apartamentul există tot felul de piese de artă frumoase care fac ca fiecare cameră să fie unică.

Etajul superior al apartamentului găzduiește două dormitoare. Cu toate acestea, aceste camere au fost conectate și transformate într-o zonă de dormitor / lounge. Apartamentul este foarte frumos și artistic. Designul interior este în ton perfect cu ceea ce doreau proprietarii și reflectă personalitatea și pasiunea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts