Hollywood Glamour cu fundal alb-negru

Apartamente Sibiu

Luxul subevaluat este ceea ce ne propunem de obicei atunci când ne decorăm casele, dar rezultatele sunt rareori la fel de spectaculoase și perfect combinate ca în cazul acestui apartament din Melbourne, Australia. Proiectul, numit M Residence, a fost finalizat de Studio Tate, o practică cu devotament pentru crearea spațiilor cu personalitate și posibilitatea de a planifica imaginea de ansamblu până în cel mai mic detaliu pentru rezultate extraordinare și memorabile.

Clienții își doreau ca casa lor să fie un spațiu proaspăt și în același timp plin de farmec și lux. Designerii au profitat de orientarea sa, care oferea o vedere minunată a grădinilor botanice și s-au asigurat de a maximiza vederea ori de câte ori este posibil. Au ales alb-negru ca temă cromatică centrală pentru decor și s-au completat cu fundaluri cu ocazii de culoare ocazionale. Zona de zi este dominată de o secțiune superbă într-un ton albastru păun, care este completată de un covor personalizat cu nuanțe de gri și auriu metalizat cu detalii pe măsuțe de cafea.

Apartamentul este definit de un lux subestimat minunat, cu vibrații vintage de la Hollywood. Dar paleta cromatică rafinată nu este singurul lucru la care au acordat atenție designerii. De asemenea, s-au asigurat că reconfigurează spațiul pentru a-și maximiza funcționalitatea ca casă contemporană. Inițial, apartamentul avea un dormitor suplimentar care a fost transformat acum în birou. Noul aspect are, de asemenea, o bucătărie mai mare și o suită master mai spațioasă, cu un dressing.

Acum există două zone de luat masa. Principala are această masă elegantă din stejar completată de scaune vintage și accente de alamă. Pe perete este afișată o pictură abstractă în tonuri aprinse de rosu” 31562 target=”_self”>roșu, care servește drept punct focal pentru această porțiune a apartamentului. A doua zonă de luat masa este mai informală și are o masă de sticlă fumurie și scaune cu scaune roz și picioare din alamă.

Dormitorul matrimonial spațios nu are puncte focale îndrăznețe și atrăgătoare. Este decorat cu nuanțe de negru, alb și gri și ocazional accente de alamă sub formă de aplice atașate la tăblia personalizată. Un scaun cu accent din blană artificială și un fotoliu vintage cu modele alb-negru sunt plasate strategic în colțuri, completând decorul.

Pentru dormitorul de oaspeți, designerii au ales o combinație de accente galbene și albastre și verzi, cu fundal alb. Picturile abstracte mari adaugă și mai multă culoare camerei, creând o ambianță foarte vibrantă și proaspătă.

Această temă glamour de la Hollywood pe care am menționat-o anterior este, de asemenea, o caracteristică a băilor în care designerii au folosit marmură verde cu vene roz și rame de oglindă din bronz, precum și alte elemente subtile care creează un decor sofisticat și, în același timp, casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts