Lux modern afișat într-un apartament eclectic

Apartamente Sibiu

Intrați în luxul modern în timp ce parcurgeți acest apartament minunat excentric și cu un design remarcabil. În mod clar, persoana care deține această casă este extrem de creativă și există șanse mari ca unele dintre desenele de pe peretele pe care le vedeți să fie ale lor. Cu toate acestea, deși se întâmplă cam multe lucruri în acest apartament altfel foarte simplu și alb, diferitele elemente se joacă împreună surprinzător de bine.

Designul general a fost lucrat de o echipă de arhitecți care a avut în vedere „Alice în Țara Minunilor” în timp ce îl proiecta. Cred că putem vedea asta în majoritatea camerelor. Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat imediat a fost implementarea inteligentă de galben, verde și violet în decorul spațiilor de locuit și de luat masa. Într-adevăr adaugă doar plusul de culoare potrivit unui spațiu altfel simplu și îi conferă un sentiment real de lux modern.

Pe măsură ce vă deplasați prin casă, veți observa desenele și arta pe pereți, în special ceea ce pare a fi o fată Hentai pe unul dintre pereți. Deși există multe de luat în calcul în unele camere, totuși reușește să mențină un sentiment de seninătate în casă. Presupunem că este vorba despre luxul modern sau cel puțin într-o anumită măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts