Trăiți în lux în aceste apartamente extinse din New York

Apartamente Sibiu

New York City se numără printre cele mai scumpe piețe de locuințe din țară. Având în vedere concentrarea afacerilor și a bogăției, împreună cu o mulțime de atracții internaționale, piața se mândrește cu o listă de apartamente de lux din New York. Etichetele de preț ale acestora ajung până la 40 de milioane de dolari, iar proprietățile au toate facilitățile, inclusiv vederi de neegalat asupra orașului. Unele sunt penthouse-uri pe mai multe niveluri, în timp ce altele ocupă doar un etaj, aceste apartamente sunt exemplul luxului si ale stilului. Aruncați o privire în interiorul a ceea ce face din aceste locuri unele dintre cele mai scumpe apartamente din New York.
Numai locația spune totul – Billionaire’s Row Tower. Situată la 157 West 57th Street, clădirea se află la capătul sudic al Central Park. În timp ce orice apartament din această clădire este magnific, aceasta este una dintre cele două case de acolo care au spațiu privat în aer liber în parc. Apartamentul de lux din New York este de fapt un apartament duplex care are cinci dormitoare și 5,5 băi, amenajat de un designer de interior cunoscut.
Piesa centrală a casei este o cameră grozavă lungă de 43 de metri, care se află chiar lângă foaier și este complet înconjurată de ferestre din podea până în tavan. Acesta duce spre un uimitoare terasa. Reședința are un nivel superior, unde se află patru dintre dormitoare. Intrarea în dormitorul matrimonial este ca și cum ai intra într-un refugiu total din viața orașului. Are toate facilitățile la care ați putea spera – și apoi unele – inclusiv panou de perete plutitor, un dressing masiv cu dulapuri personalizate și o baie principală extra-mare, dușul are un efect de ploaie și cada este separată. Fiecare dintre celelalte trei dormitoare are, de asemenea, baie proprie. Aruncați o privire în jurul acestui apartament magnific din New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts