Un alt tip de apartament parizian

Apartamente Sibiu

Când simplitatea și calitatea înaltă sunt cuvintele care caracterizează un spațiu, acesta se va dovedi cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face. Dacă adăugăm faptul că un astfel de apartament este situat în Paris, vă va plăcea și mai mult. Cu toate acestea, haideți să încercăm să aflăm ce este atât de atractiv în acest sens! În primul rând, după cum puteți vedea în imagini, este un apartament monocrom, destul de impresionant prin finisajele sale din oțel inoxidabil și crom, cu pereții albi și mobilierul gri sau negru.

Puținele accente roșii și gri existente dezvăluite de obiectele decorative reprezintă strop de culoare care animă întreaga atmosferă. Puține piese de mobilier din lemn natural oferă un aer primitor într-un loc, care se dovedește a fi un loc de muncă greu; bucătăria și mesele sunt folosite și ca birou, mocheta gri simplă este elementul care face tranziția între birou și sufragerie, în timp ce scara în spirală ne duce la etajul următor.

Partea care servește și ca sală de gimnastică este minimă, cu rafturile sale și scaunele cub simple. Amestecul de lucruri de birou și piese casnice transformă locul într-o casă: imaginile de pe pereți, plante, dar nu numai … În ciuda aerului de birou, întregul spațiu este plăcut prin simplitatea sa; făcându-vă să vă simțiți în largul dvs. și să creați un mediu perfect pentru muncă, dar nu numai, deoarece există suficient loc pentru a petrece timpul cu prietenii și familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts