Vila modernă

Apartamente Sibiu

Imaginați-vă în mijlocul unei păduri și bucurându-vă de confortul unei vile moderne. Cred că toată lumea visează la un loc atât de minunat, o oază de relaxare și liniște în care nimic nu vă poate deranja.

Vila Guna reprezintă un astfel de loc. Aici vă puteți bucura de minunata pădure de pin și de priveliștile superbe oferite de mediul natural.

Vila Guna ocupă o suprafață de 6.835 de metri pătrați și reprezintă o casă cu trei etaje, concepută pentru a vă oferi toate facilitățile și confortul de care aveți nevoie. Etajul superior al clădirii oferă dormitoare grozave, inclusiv băi și dressinguri. Spațiile de locuit se găsesc în partea de est a casei. Aici punctul central este reprezentat de șemineu.

O rampă de zbor multiplu care leagă diferite niveluri ale casei este o trăsătură caracteristică a acestei clădiri. Interioarele luminoase, mobilierul modern sau ferestrele din perete până în tavan, care oferă priveliști minunate ale lumii exterioare, sunt lucruri care fac din Guna Villa un loc cald și primitor. Pe lângă toate aceste lucruri, poate că atracția acestei construcții este reprezentată de o platformă construită în colțul de nord-vest al casei, care se ridică la 15 metri deasupra podelei pădurii. Este ca un turn de observație în care poți medita și admira frumusețile naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts