Viziuni din secolul 21 pentru o casă rurală modernă

Apartamente Sibiu

Înrădăcinați în sensibilități profund moderniste, arhitecții ce s-au ocupat de acest proiect articulează o reședință profund elegantă, cu împrejurimi rurale. Această casă rurală modernă, aplică o interpretare progresistă a designului și explorării spațiale a secolului XXI, la interiorul caselor contemporane. Echipa de arhitecți atrage spații funcționale dintr-un spectru impresionant de eleganță în finisaje, țesături și mobilier, onorând astfel caracterul local și atemporalul din această casă rurală modernă.

Designul se ancorează într-o paletă sofisticată controlată – decorul acestei case rurale moderne este dominat de lemn de stejar, care este ușor disponibil local și, prin urmare, materialul ales cu precădere aici. În loc să confere o greutate apăsătoare locului, lemnul de stejar – având în vedere finisajul și ușurința sa – creează spații deschise, care dansează în tăcere în lumina naturală amplă. De la bârnele de la tavanul boltit la pardoseală, stejarul creează un fir continuu care țese fiecare vedere și spațiu, într-o experiență de decor cu treceri line.

Acest lucru este accentuat și mai mult de mobilier, care se odihnește ușor în spațiu, mai degrabă decât să-și afirme identitățile individuale. Utilizarea culorii este atent controlată și înfășurată în jurul vocabularului primar de proiectare. O bogată sărbătoare de texturi se ridică din această paletă cromatică subtilă, pentru a oferi experiențe tactile bogate, ce dau fiecărui spațiu identitatea sa distinctă. Fundalul, texturile și culorile sunt duse la un nivel superior în dormitoare; pânza de aici este conținută în mod inerent și permite o atmosferă mai relaxată, în comparație cu tonurile mai reci și mai liniștite ale zonelor comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts