Apartamente

Apartamente Sibiu

Faceți click pe una dintre căsuțele de mai jos pentru a găsi rapid informațiile dorite.

În tabelul de mai jos puteți vedea grila completă de prețuri. Faceți click pe Detalii pentru a intra pe pagina apartamentului respectiv.

ID Apartament
Dormitoare
Băi
Suprafață
Preț
Apartament Verde
Dormitoare: 2
Băi: 1
Suprafața: 65 mp
Preț: 58.500€
Apartament Verde (etaj și mansardă)
Dormitoare: 2
Băi: 1
Suprafața: 70 mp
Preț: 58.500€
Model Roșu
Dormitoare: 1
Băi: 1
Suprafața: 51 mp
Preț: 46.000€
ID: Galben
Dormitoare: 2
Băi: 2
Suprafața: 78 mp
Preț: 63.000€

Consultanță Gratuită

Nu știți care variantă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Completați formularul alăturat iar un consultant vă va contacta pentru a găsi împreună o soluție oferindu-vă mai multe informații.

  Mai jos puteți vedea planurile clădirii, secționate pe etaje. Faceți click pe fiecare apartament în parte pentru a vedea detalii despre acesta.

  Parter

  Fiecare dintre apartamentele de la parter se bucură de o grădină foarte spațioasă și terase de acces către aceasta.

  Etajul 1

  Apartamentele de la etaj au terase de tip balcon foarte spațioase ce oferă o priveliște superbă spre dealurile din jurul Sibiului.

  Etajul 2

  Cei care locuiesc la etajul doi vor avea acces la podul clădirii, care include un spațiu generos pentru depozitare.

  Zidărie

  Zidurile sunt construite din cărămidă portantă Porotherm, de 30cm grosime. Acest material oferă o izolație termică și fonică excelentă.

  Termoizolație

  Pereții exteriori sunt izolați cu polistiren expandat de 10cm grosime, EPS80. Podul este izolat cu vată minerală de 20cm grosime iar între nivele s-a folosit polistiren extrudat de 3 cm grosime.

  Instalații

  Instalațiile au fost realizate din conducte PE-X, îmbinate prin sudură. Centrala este prin condensație, marca Ariston, de 24 kW – distribuție prin pardoseală.

  Tâmplărie

  Am folosit profile de PVC marca Veka, cu 5 camere, pe care am montat geamuri triplex (tripan) pentru o excelentă izolație fonică și termică. Toate ferestrele au mecanisme Roto NT.

  Finisaje

  Apartamentele vin fără suprafețe instalate la interior (gresie, faianță, parchet). Pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă marca AplaLux.