Apartament 63000€ Sibiu

Apartament Galben

Principalele avantaje

Apartamentele de la parter

  • Spațiu verde;
  • Două terase;

Apartamentele de la etaje

  • Balcon (11mp).

Date generale

Suprafață utilă
78 mp
Dormitoare
2
Băi
2

63.000€

(TVA inclus)

Acces rapid

Faceți click pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a sări direct la secțiunea respectivă.

Compartimentare

În această secțiune, veți putea evalua compartimentarea apartamentului din diferite perspective.

Prezentarea camerelor

Living

Cea mai spațioasă și luminoasă cameră a apartamentului este living-ul, acesta acoperă o suprafață de 21 de metri pătrați și poate fi aranjat cum doriți, dat fiind spațiul generos. Pe lângă elementele de bază ale living-ului precum: canapeaua, fotoliile și măsuța de cafea, puteți amenaja un spațiu de citit lângă geam sau chiar unul de joacă pentru copii.

Încăperea este perfectă pentru evenimente în familie, petreceri cu prietenii sau sărbători. Aici aveți destul loc pentru amplasarea obiectelor sau al cărților.

Bucătăria apartamentului este legată de living, aceasta este un loc în care puteți să vă desfășurați gătitul sau servirea meselor. Organizată și spațioasă, bucătăria are destul loc pentru o combină frigorifică mare și o masă pentru 3 sau 4 persoane.

Bucătărie

Bucătăria apartamentului se întinde pe o suprafață de aproximativ 14 metri pătrați, fiind perfectă pentru desfășurarea în voie a activităților zilnice. Organizată și aerisită, aceasta poate încadra o masă pentru 4 persoane și un frigider.

Blatul amplasat pe un perete al acesteia va susține toate obiectele necesare dumneavoastră într-o manieră organizată și elegantă.

Dormitor

Dormitorul matrimonial acoperă suprafața de aproximativ 15 metri pătrați, este spațios și aerisit și beneficiază de ieșire pe terasă/grădină în funcție de etajul blocului. Dormitorul poate încadra un pat de două persoane, noptiere, un dulap și o comodă pentru TV.

Baie dedicată

Acesta are o baie proprie în care vă puteți depozita diferite accesorii, obiecte sanitare sau de igienă. Baia este spațioasă, acoperind suprafața de 5 metri pătrați, aceasta este dotată cu cadă, vas de toaletă și lavoar.

Dormitor

Situat lângă living, dormitorul auxiliar poate fi transformat în diferite încăperi în funcție de nevoile dumneavoastră.

Acesta are o suprafață de 15 metri pătrați în care puteți încadra o bibliotecă, un pat de două persoane, o comodă și un dulap generos pentru haine.

Baia

Baia principală este situată la capătul holului, este dotată cu cabină de duș și are suprafața de aproximativ 4 metri pătrați.

Fiind accesibilă ușor aceasta poate fi și locul în care depozitați diferite obiecte sanitare sau de curățare.

Partea stângă a clădirii (orientare Vest)

Partea stângă a clădirii (orientare Est)

Ce spun locatarii

Date tehnice

Suprafață construită
110 mp
Suprafață utilă
78 mp
Grosime pereți exteriori
45 cm
Grosime pereți interiori
15 cm
Lățime uși interioare
90 cm
Suprafețe utile pe camere
Living room
21,55 mp
Bucătărie
21,55 mp
Dormitor principal
14,27 mp
Baie
14,27 mp
Dormitor secundar
13,80 mp
Baie
6,64 mp
Hol
8,84 mp

Solicitați o vizionare

Completați formularul de mai jos iar unul dintre colegii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a programa vizionarea.

    Galerie foto

    În imagnile de mai jos puteți vedea toate materialele disponibile pentru acest tip de apartament. Click pe imagine pentru a o mări.