Verde 2

Apartamente Sibiu

Principalele avantaje

Apartamentele de la parter

  • Spațiu verde;
  • Două terase;

Apartamentele de la etaje

  • Balcoane extinse (22mp);
  • Living extins (27 mp).

Date generale

Suprafață utilă
70 mp
Dormitoare
2
Băi
1

58.500€

(TVA inclus)

Acces rapid

Faceți click pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a sări direct la secțiunea respectivă.

Compartimentare

În această secțiune, veți putea evalua compartimentarea apartamentului din diferite perspective.

Prezentarea camerelor

Living și Bucătărie

Cea mai spațioasă și luminoasă cameră a apartamentului este living-ul, acesta acoperă o suprafață de 27 de metri pătrați și poate fi aranjat cum doriți, dat fiind spațiul generos. Pe lângă elementele de bază ale living-ului precum: canapeaua, fotoliile și măsuța de cafea, puteți amenaja un spațiu de citit lângă geam sau chiar unul de joacă pentru copii.

Încăperea este perfectă pentru evenimente în familie, petreceri cu prietenii sau sărbători. Aici aveți destul loc pentru amplasarea obiectelor sau al cărților.

Bucătăria apartamentului este legată de living, aceasta este un loc în care puteți să vă desfășurați gătitul sau servirea meselor. Organizată și spațioasă, bucătăria are destul loc pentru o combină frigorifică mare și o masă pentru 3 sau 4 persoane.

Dormitor Matrimonial

Dormitorul matrimonial al apartamentului acoperă o suprafață de aproximativ 14 metri pătrați. Încăpător, înalt și bine luminat, acesta poate încadra cu ușurință un pat matrimonial, un dulap pentru haine și două noptiere.

El oferă acces facil către terasa principală, pe care puteți savura cafeaua împreună cu soția. Terasa poate fi accesată și din living.

Dormitor

Al doilea dormitor este situat între baie și bucătărie și acoperă suprafața de 14 metri pătrați. Acest dormitor poate fi transformat în orice doriți, spre exemplu: birou, cameră de liniște sau dormitorul copilului.

Acesta poate încadra o gamă variată de obiecte de mobilier precum un pat single, un birou, rafturi pentru cărți și un dulap pentru haine. În același timp, poate fi transformat în dormitor matrimonial.

La fel ca și dormitorul principal, această cameră are acces direct către spațiul verde – către terasă,

Baia

Baia este amplasată la capătul holului, lângă dormitor, aceasta are o suprafață de 6,5 metri pătrați și este dotată cu cadă, lavoar și vas de toaletă.

Puteți amplasa un coș pentru rufe, un suport pentru prosoape și o oglindă generoasă pentru a spori luminozitatea.

Baia este luminată și aerisită cu o fereastră poziționată chiar în dreptul căzii.

Terase

Acest apartament are două terase, una în partea frontală, cu acces din living și dormitorul matrimonial și una în partea din spate, cu acces din dormitorul secundar.

Terasa din față are 11,80 mp utili, destul spațiu cât să acomodați o masă și scaune pentru întâlnirile cu prietenii. De pe această terasă se poate ajunge cu ușurință la curtea din fața casei, existând un rând de trepte.

Terasa din spatele apartamentului are 7 mp și de asemenea oferă accesul către spațiul verde.

Partea stângă a clădirii (orientare Vest)

Partea stângă a clădirii (orientare Est)

Ce spun locatarii

Date tehnice

Suprafață construită
88 mp
Suprafață utilă
70 mp
Grosime pereți exteriori
45 cm
Grosime pereți interiori
15 cm
Lățime uși interioare
90 cm
Suprafețe utile pe camere
Living room și bucătărie
26,90 mp
Dormitor principal
14,27 mp
Dormitor secundar
13,80 mp
Baie
6,64 mp
Hol
8,84 mp

Solicitați o vizionare

Completați formularul de mai jos iar unul dintre colegii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a programa vizionarea.

    Galerie foto

    În imagnile de mai jos puteți vedea toate materialele disponibile pentru acest tip de apartament. Click pe imagine pentru a o mări.